Filmari exclusive din The Mandalorian

The Madalroian este un serial de televiziune produs de catre cei de la Dinsey pentru serivicul lor streaming, Disney Plus, fiind un spin-off al Star Wars. Actiunea serialului va avea loc la cinci ani dupa evenimentele din Return of the Jedi. In comparatie, Star Wars: Episode IX are loc la un an dupa evenimentele din ultimul film canonic al francizei; prin urmare, diferentele dintre acest spin-off si seria originala, la nivelul actiunii, ar putea fi mult mai mari in comparatie cu un spin-off obisnuit, mai ales pentru ca ultimul film din seria epilog a Razboiului Stelelor va fi lansat la o luna dupa acest serial, care va aparea odata cu lansarea Dinsey Plus in noiembrie. Proiectul reprezinta unul extrem de interesant, cel putin in modul in care a fost prezentat pana acum, si este una dintre strategiile interesante ale celor de la Disney pentru a-si promova din start seriviciul de streaming, prin productia primului serial live-action al francizei Star Wars (franciza a mai avut un serial, insa de desene animate, in Star Wars: The Clone Wars, care, cronologic, s-ar putea situa intre evenimentele Attack of the Clones si Revenge of the Sith).

Fanii Star Wars la Celebration Chicago au avut ocazia sa arunce o prima privire la serialul de actiune. Actorul chilean Pedro Pascal (cel mai bine cunoscut pentru rolul lui Oberyn Martell in Game of Thrones si al lui Javier Pena in Narcos) va juca rolul titular și va purta armura similara cu cea a personajului clasic Boba Fett.

Producatorii executivi Jon Favreaus si Dave Filoni au urcat mai intai pe scena pentru a dezvaluit originile spectacolului, care, dupa cum am spus si mai sus, este stabilit la cinci ani dupa Return of the Jedi, al 8-lea film din franciza originala. Cei doi s-au intalnit la Skywalker Ranch in jurul anului 2007; Filoni a fost prima persoana care a vazut Iron Man si i-a aratat si lui Favreau seria de animatii “The Clone Wars”, pe care am mentionat-o mai sus si care va  reveni pe Disney Plus. Universul Star Wars a fost dintodeauna un mediu bogat in povesti de exploatat, conform lui Favreau, care a vrut sa se intoarca la tonul vechilor filme occidentale si cu samurai care l-au inspirat pe George Lucas in dezvoltarea primelor doua serii ale francizei. Povestea canon, romanele Star Wars si intreaga mass-media creata in jurul francizei, inainte ca Disney sa le scoata din continuitate pentru a deschide calea pentru Force Awakens din 2015, au reprezentat, de asemenea, puncte de inspiratie pentru noul serial.

Apoi, membri distributiei, Pedro Pascal, Gina Carano si Carl Weathers s-au

Urcat pe scena pentru a vorbi despre personajele lor. Pascal era destul de constient de personajul sau. “Mandalorianul este un tir cu arma misterios in prizele exterioare ale galaxiei”, a spus el. “Unii ar putea spune ca are un caracter moral discutabil.” Personajul lui Carano este numit Cara Dune, o fosta sefa a Aliantei Rebele, in timp ce Weathers il interpreteaza pe Greef Carga si se pare ca personajul sau va colabora indeaproape cu cel al lui Pascal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *