Amazon si-a dat ban singura pe Twitch – iata motivul

Intr-una dintre cele mai ciudate confuzii pe internet in ultima vreme, se pare ca cei de la Amazon si-au suspendat pentru scurt timp canalul Prime Video Twitch in limba spaniola in cursul zilei de duminica, după ce o gazda s-a expus in direct, potrivit unui raport de la BBC. Interdicția a fost ridicata dupa mai puțin de 24 de ore, potrivit Android Police, iar emisiunea pare sa fi fost stearsa de pe canal. Dar este putin ciudat ca Amazon sa-si dea singura ban pe Twitch; gigantul e-comm detine platforma de straaming incepand cu anul 2014.

Incidentul a avut loc in timpul talk-show-ului „Esto es un Late”, spre sfarsitul a ceea ce BBC a descris ca fiind o emisiune care a durat ore intregi. „Suntem pe cale sa luam ban”, a spus gazda Henar Alvarez in timp ce isi ridica tricoul în timpul transmisiei live. “Haide. Ne vor bana!”. Una dintre probleme cu acest comportament este faptul ca gazda in discutie este femeie, iar expunerea indecenta a femeilor inca este un subiect tabu, din motive evidente. Pentru ca, evident, nu ar fi fost un scandal atat de mare daca un barbat isi dadea tricoul jos in timpul unei emisiuni. Lucru care, de altfel, s-a si intamplat la noi cateodata, un moment care imi vine in minte fiind acela  cand Dorian Popa a fost dezbracat de tricou la Cool Summer Nights de prezentatoarea emisiunii, nobody bat an eye. Din nou, la noi in televiziune a fost posibil inclusiv episodul in care Guta a luat-o la bataie pe fosta nevasta in direct la Capatos, deci pretentiile de la televiziunea romaneasca sunt… mai bine nu comentez. Revenind la subiect, am observat ca distinsa doamna prezentatoare mai are poze topless, in special le plaja. Lucru admirabil, pana in momentul in care a uitat ca nu se afla in transmisiune live pe OnlyFans. Greu cu emisiunile astea.

Dupa cum au raportat cei de la BBC, dupa ce si-a expus pentru scurt timp sfarcul, camera a fost taiata rapid. Canalul a afisat  titlu pentru cateva secunde inainte de a intoarce camera spre Alvarez, complet imbracata de aceasta data, si catre colegii si invitatii ei din emisiune. La cateva ore după incheierea transmisiunii live, canalul a fost banat pe Twitch inainte ca decizia sa fie anulata la mai putin de o zi mai tarziu. Practic, doamna Alvarez a reusit sa faca Amazonul sa-si dea singur ban pe cea mai populara platforma pe care o detine. E ca si cum YouTube-ul ar inchide canalul oficial al Google sau Facebook ar inchide profilul companiei Meta.

Atunci cand StreamerBans, un cont de Twitter care urmareste cele mai recente interdictii asupra Twitch, a documentat hotararea Twitch in ceea ce priveste canalul spaniol Prime Video, pe pagina oficiala de Twitter a Amazon Prime Video a aparut o postare, spunand: „Și acum cum le explic sefilor mei asta?” Alvarez a răspuns ulterior cu un alt tweet citat. „Spune-le ca promit ca de acum inainte voi purta intotdeauna un sutien atunci cand voi gazdui emisiunea. Imi pare foarte rau, a fost o greseala si nu se va mai repeta.” Intr-adevar, scuzele de rigoare aplicabile dupa ce risca sa fie concediata, desi i s-a parut foarte amuzanta ideea ca Amazon sa ia ban pe propria platforma. Si a fost o situatie amuzanta tocmai din acest motiv. 

Cat despre a purta sutien, acest lucru poate fi interpretat ca nefiind ultima oara cand doamna Alvarez isi va ridica tricoul in emisiune. Fanii talkshowului Esto es un Latte sunt adepti ai regulii 34.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *