Oferte Apple de Black Friday

Daca esti un fan al dispozitivelor de la Apple, telefoane, laptopuri, casti, tablete, ceasuri, am o veste buna. Apple are cateva produse reduse de Black Friday. Doar ca seria Iphone 12 nu este redusa, avand in vedere faptul ca s-a lansat recent. Deci, daca ai nevoie de un dispozitiv de la Apple, este momentul potrivit sa ti-l cumperi. Daca vrei care sunt acest dispozitive la oferta, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

AirPods Pro costa acum 190 de dolari, dar la Walmart pretul va scadea in curand la 169 de dolari. Sunt castile ideale pentru anularea zgomotului, calitatea sunetului este foarte buna si sunt potrivite si pentru apelurile telefonice. Pe langa functia de anulare a zgomotului, mai are si modul de transparenta ce iti permite sa auzi ce se intampla in jurul tau. 

MacBook Air 2020 cu Intel Core i3 costa acum 899 de dolari si poti sa economisesti 100 de dolari. Are tastatura imbunatatita, Magic Keyboard, are performante foarte bune si o durata buna de viata a bateriei. Daca vrei modelul cu procesorul de la Apple, va trebui sa mai astepti sa se lanseze, plus ca nu va fi redus.

IPad de 10,2 inci costa 299 de dolari, este dotat cu cipul A12, are un spatiu de stocare de 32 GB si se afla la reducere in mod special pentru cei care au cursuri online, mai bine spune, pentru cei din domeniul educatiei, atat profesori, cat si elevi.

Apple Watch Seria 6 costa 330 de dolari pentru modelul de 40 mm si 360 de dolari pentru cel de 44 mm, ambele avand o reducere de 69 de dolari fata de Apple Store. Este cel mai nou ceas al companiei, are ECG, poate sa masoare nivelul de oxigen din sange, doar ca reducerile se aplica doar la unele culori, nu la toate.

Apple Watch Seria 3 de 38 mm costa 179 si imediat va avea o reducere mai mare, de 80 de dolari. Doar acest model este cel mai accesibil dintre smartwatch-urile de la Apple, nu are atat de multe specificatii si functii, dar este inca un model bun.

Apple MacBook Pro de 16 inci cu Intel Core i7 costa 2,149 de dolari si poti sa economisesti 250 de dolari fata de Apple Store. Are performante foarte bune, fiind dotat cu un procesor rapid si puternic, de grafica se ocupa AMD Radeon Pro.

IPad de 10,9 inci pe albastru si verde costa 559 de dolari, economisind 40 de dolari fata de Apple Store. Are un spatiu de stocare de 64 GB si este o tableta foarte buna.

Prin urmare, daca ai nevoie de unele dispozitive de la Apple, intra pe site-ul celor de la Amazon pentru a beneficia de reduceri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *