Iphone 12 Vs Iphone 12 Pro VS Iphone 12 Pro Max

Daca esti un fan al telefoanelor Apple si vrei sa iti cumperi unul dintre noile sale telefoane, in momentul de fata se pot cumpara doar Iphone 12 si 12 Pro, pentru ca Iphone 12 Mini si 12 Pro Max inca nu sunt disponibile la vanzare. Daca nu poti sa alegi dintre cele 3 telefoane, Iphone 12, 12 Pro si 12 Pro Max, in randurile de mai jos le voi compara pentru a-ti crea o idee despre ce telefon iti place mai mult si pe care ai vrea sa il ai. 

Iphone 12 are un pret de inceput de 829 de dolari pentru varianta de 128 GB. Are un ecran de 6,1 inci si un procesor puternic si rapid, A14 Bionic, are suport 5G si 2 camere de spate si este cel mai accesibil dintre cele 3 modele. 

Iphone 12 Pro costa 999 de dolari si are cateva functii in plus fata de Iphone 12. Are un teleobiectiv, un senzor Lidar, mai multe instrumente pentru camera, ProRAW, ecranul are aceeasi dimensiuni de 6,1 inci, doar ca este mai luminos. 

Iphone 12 Pro Max costa 1,099 de dolari, are un ecran mare de 6,7 inci, iar camera de spate este similara cu cea de la Iphone 12 Pro, dar in plus are un zoom mai mare. 

Toate cele 3 telefoane au ecran OLED, sunt rezistente la ap si la praf, au IP68, au suport magnetic pentru incarcatorul MagSafe si ecranele sunt protejate de un material mai rezistent. Niciun model nu are mufa pentru casti. Iphone 12 Pro Max este potrivit pentru cei care se joaca mai mult si care se uita mai des la videoclipuri, pentru ca are un ecran mai mare. Iphone 12 este disponibil in albastru, verde, rosu, alb si negru, iar 12 Pro si 12 Pro Max vin in gri inchis, auriu, argintiu si albastru mai inchis. 

Camerele largi si ultra-largi sunt la fel la toate 3 telefoane, dar 12 Pro si Pro Max mai au un teleobiectiv, iar la fiecare dintre cele 2 este diferit. 

Toate modelele sunt dotate cu cipul nou Aion Bionic. S-au testat doar Iphone 12 si 12 Pro si ambele au rezultate bune, adica viteze rapide si perfomante inalte si este de asteptat ca Iphone 12 Pro Max sa aiba viteze mai bune. 

Iphone 12 a rezistat in testul de redare video in mod avion 17  ore si 14 minute, iar Iphone 12 Pro a rezistat 15 ore si 56 de minute. Iphone 12 Pro Max se asteptat sa reziste intre 15 si 17 ore. 

Prin urmare, trebuie sa te decizi mai intai ce buget esti dispus sa cheltuiesti pentru telefon si daca te deranjeaza sau nu lipsa unui teleobiectiv in plus si un ecran mai mic. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *