Google Pixel 4A 5G

Anul acesta aproape fiecare companie a lansat cel putin un telefon 5G, dar Google isi aduce la lumina noul telefon 5G, foarte ieftin, dar fara sa elimine caracteristicile premium, in special camera. Google Pixel 4A 5G costa 499 de dolari, are aceeasi conectivitate rapida ca celalalt model 5G lansat, adica Pixel 5, dar si acelasi procesor de la Qualcomm Snapdragon 765G, are un spatiu de stocare de 128 GB si un cititor de amprente pe spate. Cat despre camera, ambele au aceeasi configurare, o camera frontala de 8 MP si 2 camere de spate, una standard de 12,2 MP si una ultra-larga de 16 MP. Daca vrei sa afli mai multe informatii despre unul dintre cele mai noi telefoane de la Google, urmareste descrierea de mai jos. 

Google Pixel 4A 5G are un ecran mare de 6,2 inci, fiind mai mare decat Pixel 5, care are un ecran de 6 inci, iar mufa pentru casti nu lipseste de la acest telefon. Totusi, Pixel 5 are cateva specificatii care lipsesc de la Pixel 4A 5G, ci anume, rezistenta la apa, IP68 si o rata de actualizare de 90 Hz, incarcare wireless inversa, dar acestea sunt specificatii, care de cele mai multe ori nu ii indeamna ca unii utilizatori sa isi cumpere noul telefon doar pentru cateva functii in plus. Specificatiile care ii atrage pe utilizatori sunt camera foto buna, baterie mare si ecran, ceea ce inseamna ca s-ar putea ca utilizatorii sa aleaga modelul mai ieftin de la Google, adica Pixel 4A 5G.

Google isi creeaza propriile telefoane din anul 2016, doar ca nu a prea putu sa concureze cu cele de la Apple sau altele care au sistemul de operare Android. Dar anul trecut s-a clasat pe locul 14 in livrarea a 1,4 miliarde de telefoane. Sunt persoane care isi doresc un telefon 5G, dar care sa fie mai accesibil, iar Google Pixel 4A 5G este o optiune buna, avand in vedere ca are un pret de 500 de dolari, dar va concura cu seria A de la Samsung si cu Iphone SE care costa 399 de dolari. 

Camera este un aspect care poate sa fie in favoarea companiei, pentru ca are o tehnologie mai buna in ceea ce priveste realizarea pozelor in conditii de slaba iluminare. Apple si Samsung s-au axat pe adaugarea cat mai multor camere de spate, dar Google s-a bazat pentru a imbunatati calitatea imaginii prin software si inteligenta artificiala. 

Acestea fiind spuse, Google Pixel 4A 5G va fi o adevarata concurenta pentru Samsung si Apple, mai ales pentru faptul ca promite acelelasi performante, aceeasi calitate a camerei, dar la un pret mult mai mic. Diferenta intre Pixel 4A 5G si Pixel 5 este doar de cateva specificatii, care nu sunt chiar atat de relevante pentru unele persoane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *