Cele mai bune smartwatch-uri din 2020

Daca esti in cautarea unui smartwatch sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le iei in calcul inainte de ati cumpara un model. Fie ca vrei ca ecranul sa fie rotund sau patrat, sa aiba multe functii legate de fitness, sa fie compatibil cu IOS sau Android, exista cateva modele care sunt cele mai bune si poti alege modelul care ti se potriveste cel mai bine, avand in vedere ca il vei folosi destul de mult la mana. 

Apple Watch Seria 5 este unul dintre cele mai scumpe ceasuri inteligente, dar atunci cand vine vorba de smartwatch, nu poate sa lipseasca. Are multe functii speciale pentru fitness, antrenamente, indiferent de tipul acestora, functii de sanatate, cum ar fi EKG incorporat si detectarea caderilor, care presupune apelarea unui numar de urgenta in cazul unei cazaturi. Totusi, are si cateva dezavantaje printre care, faptul ca este compatibil doar cu Iphone si are o durata de viata destul de scurta fata de alti rivali. Apple Watch Seria 5 costa 399 de dolari.

Apple Watch Seria 3 este o varianta foarte buna in cazul in care nu iti poti permite Seria 5. Are destul de multe functii si caracteristici ale Seriei 5, doar ca lipseste EKG sau detectarea cazaturilor. Actualizarea la WatchOS 6 din toamna ii va permite Seriei 3 sa monitorizeze somnul. Un dezavantaj este faptul ca poate sa inceteze din a mai primi actualizari, de exemplu, WatchOS 6 nu va fi disponibil pe Seria 2 sau 1. Apple Watch Seria 3 costa 199 de dolari. 

Fitbit Versa 2 este o alegere foarte buna. Are o bateria care dureaza mult mai mult decat ceasurile de la Apple, este compatibil atat cu IOS, cat si cu Android, este incorporat cu Alexa. Din pacate nu are GPS incorporat, ceea ce inseamna ca va fi nevoie de iti iei telefonul cu tine pentru a urmari unele trasee. Versa 2 afiseaza multe detalii ale antrenamentului. 

Samsung Galaxy Watch Active 2 este un ceas foarte elegant, interfata este usoara si exista versiune LTE, ceea ce inseamna ca poti primi apeluri si pe ceas. Din pacate, durata de viata a bateriei nu estet atat de buna si functia ECG nu poate fi folosita in afara Coreei. 

Amazfit Bip S este foarte ieftin, costa 70 de dolari si este compatibil si cu IOS si cu Android. Are afisaj permanent, GPS, o durata lunga de viata a bateriei, poate rezista pana la 40 de zile cu o singura incarcare. Designul nu este atat de atragator, ecranul nu este atat de luminos si este din plastic. 

Prin urmare, daca esti in cautarea un smartwatch, modelele de mai sus sunt unele dintre cele mai bune si le poti alege si in functie de ce telefon ai, dar si in functie de buget. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *