Filme clasice ale HBO Max

Probabil primul lucru care iti trece prin minte cand auzi HBO este acela ca trebuie sa ai cel mai performant televizor, pentru a putea avea un cont HBO si sa vizionezi filmele cu ajutorul lui. Dar filmele se pot viziona chiar si pe laptop, chiar si daca nu ai cel mai performant televizor, iti trebuie doar un cont. Serviciul de streaming HBO are o serie de filme clasice, chiar din primele etape ale cinematografiei. Daca te-am facut curios, in randurile de mai jos voi prezenta care sunt acste filme pe care le poti viziona daca ai un cont HBO Max.

Daca vrei sa vizionezi filmele de pe HBO Max, vei putea viziona Die Hard, Alien, Nightmare on Elm Street si Police Academy. Mai sunt cateva filme recente cu James Bond, trei versiune diferite ale A Star is Born, castigatorul Oscarului din 2018, mai multe filme de Godzilla, DC Comics de la Warner Bros, printre care Wonder Woman, Aquaman, Shazam si Batman.

Primul film clasic care se gaseste pe HBO Max este The Wages of Fear, in care este vorba despre mai mult camioane care transporta explozibili foarte sensibili si delicati printr-o jungla din The Wages of Fear, care este unul dintre cele mai bune filme de suspans de pana acum. 

Cronos este primul lungmetraj care a castigator Oscarul si este regizat de catre Guillermo del Toro, in care este vorba despre intamplari neo-vampire. Este un film foarte indraznet, este fictional, imaginar si destul de ciudat.

The Wild Bunch a aparut pe ecrane la sfarsitul anilor ‘60, alaturi de Easy Rider si Bonnie and Clyde (si aceste se poate urmari pe HBO Max). Acest film cuprinde destul de multa violenta, se prezinta brutalitatea masculina a mitului Occidentului salbatic. Daca iti place filmele western poti sa te mai uiti la Stagecoach, Rio Bravo and The Searchers, Once Upon a Time in the West si la filme mai noi western precum Giant, Dead Man si Blood Simple.

Paths of Glory este o poveste din primul razboi mondial. Kirk Douglas este un ofiter foarte bun, care se lupta pentru a-si proteja oamenii de inamici. Este puternic si frumos.

Set It Off este un film din 1996 prezinta o multime de femei negrese si este foarte bine regizat, se merita vizionat chiar si acum.

The Great Dictator este o comedie in care actorul principal este Charlie Chaplin, care imbina rasul cu atacul regimului nazist si a fost primul sau film cu sunet. 

Acestea fiind spuse, daca te pasioneaza filmele clasice,daca iti place sa le vizionezi, cu un cont HBO Mac te poti uita la unele dintre cele mai bune filme clasice, inca de la inceputurile cinematografiei, filme atat de comedie, cat si western sau alte genuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *