Reduceri de miercuri

Viata stand doar acasa pentru unii poate fi mai placuta pentru ca au mai mult timp liber, mai mult timp pentru a se relaxa, pentru a face activitatile care le plac, dar pentru altii statul inchis in casa este foarte neplacut. Ei bine, nu ai alta solutie decat sa te conformezi, dar poti sa beneficiezi de niste reduceri unele dispozitive care iti pot face statul acasa mai putin plictisitor si nu te vei mai gandi la chinul pe care trebuie sa il suporti. Produsele pe care le voi prezenta mai jos sunt valabile in limita stocului disponibil. 

 Castile Edifier W860NB sunt unele foarte bune, care sunt acum la reducere pe Amazon. Foloseste codul promotional 502FSR28 pentru a cumpara castile wireless care anuleaza zgomotul la pretul de 59 de dolari, in conditiile in care pretul lor normal este de 129 de dolari. Bateria se spune ca rezista pana la 25 de ore de ascultare de melodii si pana la 45 de ore fara a asculta muzica. Castile se pliaza pentru a le transporta mai usor si vin la pachet cu o carcasa in care se pot depozita. Calitatea sunetului este una foarte buna, doar ca au un dezavantaj, controalele tactile sunt mai dure, dar daca nu te deranjeaza acest aspect, grabeste-te ca sa prinzi oferta. 

Zvox AccuVoice AV50 sunt casti unele foarte bune destinate pentru a fi conectate cu un televizor sau cu un alt dispozitiv. Ele in mod normal costa in jur de 130 de dolari, dar acum se gasesc la pretul de 70 de dolari pe Amazon. Sunt disponibile in patru culori si au o perfomanta foarte buna. 

JBL Bar Studio 2.0 soundbar este un prieten foarte bun in cazul in care obisnuiesti sa vizionezi multe filme si in cazul in care vrei sa ai un sunet foarte bun. Soundbar-ul poate fi acum cumaparat la un pret de 90 de dolari cu ajutorul codului promotional CNETSBAR de pe Amazon. Are un design elegant si performant, suport HDMI ARC si Bluetooth. 

Amazon Echo Spot se vinde de obicei la un pret de 130 de dolari si a ramas un pret constant timp de un an, iar acum vine la un pret de 70 de dolari. Poate ai de nevoie de acest ceas si alarma pe notpiera ta. 

Fierbatorul electric de la Harbour vine si el la reducere si costa 18,99 de dolari daca apesi pe cuponul de reducere de 5 dolari si apoi sa introduci codul promotional  IMTZEXC6. 

Acestea fiind spuse, profita de acesta zi pentru a-ti cumpara tot ce mai ai nevoie in casa la un pret mult mai mic pentru a nu ti se mai parea ca statul acasa este un chin, pentru ca va mai dura ceva pana cand vom avea din nou voie sa iesim sa ne plimbam afara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *