Cele mai bune aparate pentru vafe

Daca esti un iubitor de vafe, daca ai copilarit cu ele, daca cel mai bun mic dejun ti se apare acela care are vafe, este timpul sa iti cumperi un aparat care poate sa iti satisfaca aceasta nevoie. Un aparat de facut vafe este unul rezistent, nu cedeaza dupa cateva saptamani sau luni de utilizarea. Mai jos voi prezenta cateva dintre cele mai bune aparate de facut vafe. 

Presto FlipSide Belgian Waffle Maker are fierul care coace vafele in sus, adica este pliabil si acesta ofera un design special cu balamale care iti permite sa invarti fierul sau poti pur si simplu sa blochezi fierul intr-o pozitie verticala. Placile sale nu sunt detasabile, dar cu toate acestea este un aparat care se curata foarte usor, datorita finisajului de ceramica. Vafele oe care le face sunt pufoase si cu grosimea de 1 cm, iar daca vrei niste vafe subtiri ar trebui sa cauti un alt aparat. 

Hamilton Beach Belgian Waffle Maker vine cu un design care iti permite sa iei placile si sa le speli. Fiecare aparat are in general aceeasi grosime a vafelor, dar poate sa difere de la un aparat la altul. In cazul in care torni prea mult aluat in placi, el se va scurge in vasul de curatare si nu va trebui sa te chinui sa il cureti. Nu toate aparatele au o tava asa mare ca Hamilton si daca vei pune prea mult aluat, tava mica nu te va ajuta atat de mult. Acest aparat face niste vafe pufoase si groase. 

Dash Mini Waffle Maker este un aparat mic, de dimensiunea unui Big Mc, este ieftin, il poti gasi la pretul de 10 dolari, disponibil in mai multe culori, dar are unghiuri suficient de adanci care sa previna scurgerea aluatului, distribuirea uniforma a caldurii. Nu dispune de un cronometru, asa ca va trebui sa te asiguri tu sa vezi cand este gata vafa. Manerul devine fierbinte cand este in functiune si va trebui sa te asiguri ca nu te vei arde cand il deschizi. Desi este mic este usor de curatat, iar vafele mici sunt perfecte fie pentru un sandwich, pentru deserturi sau pentru micul dejun. 

Black and Decker Belgian Flip Waffle Maker costa 35 de dolari, dar nu are placile detasabile si tava de scurgere nu este chiar asa de mare, ceea ce te face sa te gandesti daca vrei sa cheltui putin mai mult pentru a-ti lua un Hamilton. 

Breville BWM520XL Round Waffle Maker este cel mai scump aparat, costa 130 de dolari dar este de calitate, nu are nimic care sa te faca sa te arzi cand pui mana pe maner sau pe altceva, iar vafele vor fi subtiri si crocante. 

Asadar, dar esti un iubitor de vafe, poti sa alegi dintre aparatele de mai sus care iti vor permite sa ai cel mai savuros mic dejun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *