Furnizorii de gazduire web

In cazul in care vrei sa iti faci un blog sau in cazul in care deja deti unul, in randurile de mai jos sunt cei mai buni furnizori de gazduire web care iti pun la dispozitie o serie de sabloane dintre care poti sa alegi si multe alte instrumente necesare pentru blogul tau. 

Incepem cu WP Engine care este cea mai buna platforma digitala WordPress. Acesta include multe instrumente de gazduire web de la copii de rezerva automate pana la asistenta 24/7. Exista optiune “inteligenta de actiune” pentru a vedea performanta paginilor. WP Engine are patru tipuri de pret, dar daca platesti in avans pentru un abonament de un an, primesti 3 luni gratuite. Preturile incep de la 30 de dolari pe luna (25 de dolari pe luna daca alegi facturarea anuala), care include garantie a 60 de zile fara riscuri si un nivel mai scump pentru intreprinderile mari care au nevoie de un site personalizat. 

Go DaddyPro pune la dispozitie o serie de instrumente pentru companii si dezvoltatori. Printre instrumente se numara asisitenta avansata si gestionare clienti, ceea ce permite sa adaugi mai multi clineti si sa administrezi conturile dintr-un tablou de bord, de unde pot fi vazute produsele si clinetii. Accesul la tabloul de bord este gratuit, iar serviciile platite includ migrare, monitorizare, back-up cloud. 

Bluehost este mai potrivit pentru cei care sunt la inceputul drumului de gestionarea a unui site. Contine instrumentele necesare de gazduire web si sunt usor de utilizat de cei care nu au experienta. Incepatorii au la dispozitie o optiune Blue Spark care ii ajuta sa invete tot ce are legatura cu WordPress. Preturile incep de la 2,75 de dolari pe luna pentru un singur site cu 50 GB. Pachetele Plus sau Premium sunt 5,45 dolari pe luna si inclus un spatiu nelimitat de stocare. 

WordPress VIP este o platforma completa si utilizatorii au acces la indrumarile expertilor, revizuire a codului si asistenta non-stop. Utilizatorii primesc propriul cont ZenDesk si depozitul Git. Un avantaj este faptul ca expertii daca vad o problema o rezolva in cel mai scurt timp. 

SiteGround ofera utilizatorilor copii de rezerva a datelor site-ului, certificate SSL si CloudFlare. Asistenta include un chat si un numar de telefon si este valabila 24/7. Pachetul StartUp incepe de la 11,95 de dolari pe luna, include un site web si 10 GB spatiu web. Pachetul GrowBig este 19,96 de dolari pe luna, include mai multe site-uri si 20 GB spatiu web. Pachetul GoGeek incepe de la 34,95 de dolari pe luna si include 30 GB de spatiu web. 

Acestea fiind spuse, daca ai de cand  sa iti creezi un blog aceste platforme sunt potrivite si in cazul in care ai vreo companie sunt cateva platforme potrivite si pentru acest aspect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *