Recomandari de tablete din 2019

Samsung Galaxy Tab S4

Samsung continua sa-si imbunatateasca gama de dispozitive de la an la an, iar Galaxy Tab S4 nu este o exceptie atunci cand vine vorba despre o comparatie cu predecesorul sau, Tab S3. Astfel, noul model vine cu un ecran de dimensiune mult mai mare, avand acum o diagonala de 10.5 inch, cu rezolutia de 1600 x 2560 de pixeli, si o baterie de 7300 mAH, prin urmare durata sa fiind, din start, mai lunga. Este alimentata de un procesor Snapdragon 835, fiind suficient de performanta in ciuda faptului ca acesta nu este chiar cea mai recenta versiune de procesor a celor de la Snapdragon. Din punct de vedere al memoriei interne, este disponibil in doua variante: cu 64 sau 256 GB spatiu de stocare, si cu o memorie RAM de 4 GB la fiecare dintre aceste modele. Singurul dezavantaj major este pretul, mult mai mare ca pana acum, insa acest lucru se datoreaza in mare parte cresterii preturilor pentru dispozitivele electronice in ultima vreme, dar si a imbunatatirii acestui model in comparatie cu cele precedente.

De asemenea, Galaxy Tab S4 este si un model suficient de inovativ, prin prisma noii conceptii a celor de la Samsung, numita Dex, care prezinta o interfata a utilizatorului asemanatoare cu cea a unui desktop. Cu toate acestea, principalul dezavantaj este faptul ca e non-touch, la care se mai adauga si diverse probleme din punct de vedere al performantei. O carcasa optionala, cu tastatura, iti da senzatia ca acest model este mai degraba o copie a unui PC sau a unui laptop sub forma de tableta in dauna unui adevarat inlocuitor pentru Desktop, insa aceasta este una dintre caracteristicile ce face din Samsung Galaxy Tab S4 una dintre cele mai atractive tablete disponibile pe piata la momentul actual.

Prin urmare, daca esti in cautarea unei tablete premium, Galaxy Tab S4 isi merita aproape fiecare banut pe care il vei cheltui in cazul in care te hotarasti sa achizitionezi aceasta tableta. E ok atat timp cat iti doresti s-o folosesti pentru gaming sau social media.  

iPad mini 4

Fara indoiala, iPad mini 4 este cea mai buna tableta cu ecran de 7 inchi disponibila pe piata la ora actuala. Este alimentata de un procesor A8 Bionic, prin urmare nu e atat de performanta ca alte modele disponibile in aceasta lista, iar cu doar 2 GB memorie RAM si disponibil in variante cu spatiul de stocare maxim de 128 GB, nu este exact la fel de buna. Insa, ecranul, cu diagonala de 7.9 inch si rezolutie de 1536 x 2048 pixeli, este unul dintre cele mai bune panouri de pe piata de tablete. Insa, din punct de vedere al camerei, are doar 8 megapixeli pe cea din spate, si 1.2 megapixeli la cea frontala.

Insa, acest model este unul potrivit daca iti place aspectul noului iPad 9.7 (2018) si al gama iPad Pro, dar sunt fie prea mari, fie prea scumpe pentru a le putea achizitiona, atunci ai noroc cu iPad mini 4, care iti ofera cel mai bun model al unei tablete Apple, intr-o forma  superba, portabila. Cu toate acestea, dupa cum am spus mai sus atunci cand i-am mentionat specificatiile, nu prezinta prea multe dintre functiile sau caracteristicile lui iPad Pro, iar aceasta include lipsa unei tastaturi sau a suportului pentru Apple Pen. Dar, in general, este un model la pret redus excelent, de care te poti bucura in fiecare zi, atat timp cat nu vrei sa-l folosesti pentru proiecte mai ambitioase.

iPad Pro 1.5

Alimentata de un procesor A10 X Fusion, ce ruleaza iOS 11 (cu posibilitatea de a trece la cel mai nou sistem de operare iOS 12), prezentand un ecran cu diagonala de 10.5 inch si rezolutie de 1600 x 2560 de pixeli, iPad Pro 10.5-inch este una dintre cele mai bune tablete la ora actuala. Este dezvoltata pentru orice utilizator care isi doreste sa vada o imbunatatire serioasa in gama de produse a Apple, in ciuda faptului ca iPad 9.7 ramane un model suficient de bun pentru majoritatea oamenilor datorita pretului sau mai accesibil. Apple iPad Pro 10.5 prezinta functii si caracteristici exceptionale, precum compatibilitatea cu Apple Pencil si Smart Keyboard, functii ce ii ofera un plus in comparatie cu alte modele din aceasta lista.

Inca o imbunatatire majora este prezenta noului ecran ProMotion, care adauga un strat impresionant de fluiditate in utilizarea zilnica, iar rama mai mica a laptop-ului inseamna ca poti avea parte de un ecran mai larg, chiar daca nu este cu mult mai mare in comparatie cu cel al lui iPad Pro 9.7.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *